Behandlingar

Sussies  Massage

Relax 

and

Feel good

Precis efter en massage kan du bli lite yr och

"mosig". Många blir också törstig efter en behandling,

vilken är den direkta effekten av att cirkulationen ökat.

Det är bra att dricka mycket vatten, gärna varmt för att återställa vätskebalansen och för att undvika huvudvärk.

 

Det finns möjlighet att sitta och ta det lungt en stund

med en kopp gott  om det skulle behövas.

    Några positiva effekter av 

     massage


 • gör spända muskler mjuka och elastiska
 • ökar blodcirkulationen i musklerna
 • ökar lymfcirkulationen
 • stärker immunförsvaret
 • har en avslappnande effekt på kroppen
 • ger en djupare och lugnare andning
 • ökar utsöndringen av vätska och restprodukter
 • ger en ökad kroppskännedom
 • motverkar ärrbildningar efter skador i muskelvävnad
 • har god effekt på träningsvärk
 • motverkar spänningar vid smärttillstånd
 • motverkar stress
 • har en lugnande effekt på nervsystemet
 • ökar vår koncentrationsförmåga
 • ökar kroppens allmänna välbefinnande


   Källa:

    Branschrådet Svensk MassageRelaxen


En skön avslappnande ryggmassage innan du får en lätt ansiktskur med rengöring, massage och ansiktsmask.Under tiden masken verkar får du en lätt massage på ben och armar. Avslutas med hårbottenmassage.

Jag använder svenska, ekologiska produkter från Maria Åkerberg.

Aromamassage


Är till för dig som söker en mjuk massage för ett inre lugn. Du får en känsla av ny balans i tillvaron och härlig energi. Behandlingen fokuserar på stillhet och avslappning. Jag använder svenska, ekologiska produkter från Maria Åkerberg. Det är vegetabiliska och eteriska oljor som innehåller vitaminer och fettsyror. Aromamassage ökar, som all annan massage, cirkulationen i kroppen, stärker immunförsvaret och ökar ditt välbefinnande. 


Gravidmassage


En mjuk, skön massage över hela kroppen som mjukar upp stela och ömma muskler, verkar avsvällande för svullna fötter och ben. Du ligger på sidan med stöd av kuddar. 

Massagen är avstressande och förberedande för förlossningen och oljan jag använder från Me&Skincare innehåller höga halter essentiella fettsyror som ökar hudens elasticitet.

Jag använder ett nytt 100% Svenskt hudvårdsmärke Me&Skincare, som är utvecklad för gravida i samråd med barnmorska.


Underbart i väntans tider.


Klassisk massage


Svensk klassisk massage är en avslappnande, men även behandlande massage som går djupare ner i musklerna. Massagens primära effekt är att lösa upp spänningar, syresätta och öka rörligheten. Perfekt om du är spänd i rygg och  nacke.Kombomassage Regndropps / Klassisk massage


Här börjar jag med regndroppsmassagens mjuka teknik på ryggen samt ett varmt omslag, efteråt går jag över till klassisk ryggmassage. Regndroppsmassage


Är en kraftfull och mjuk teknik som är mycket effektiv mot rygg- och nackproblem genom kraften i den behandling som utförs med de terapeutiska eteriska oljorna från Young Living. Behandlingen är en form av medicinsk aromaterapi som stärker ditt immunförsvar och lindrar stress och smärta.

Den som har ont i ryggen har ibland en ryggradsinflammation som fördröjer läkningen. Eteriska oljor av terapeutisk klass är starkt antimikrobiska och antiinflammatoriska och kan därför snabbt och effektivt hjälpa kroppen att häva ryggradsinflammationen så att ryggen blir bättre.

Vid RT används nio av Young Livings fina eteriska oljor. Oljorna masseras in på fotsulorna med vita flex tekniken och droppas på och bredvid ryggraden som stryks ut med fjäderlätta rörelser över ryggen och masseras mjukt in. En våtvarm handduk läggs på och driver in oljorna ännu mer i slutet av behandlingen.

Oljorna arbetar sedan i 5-7 dagar i kroppen. Behandlingen ökar kroppens förmåga att ta upp syre och näring till cellerna och syftar till att uppnå balans i kropp och själ. Denna behandling har också en normaliserande effekt på kroppens olika funktioner som t ex blodtryck, ämnesomsättning och hormonbalans.

De eteriska oljorna har en stärkande effekt och hjälper kroppen att bekämpa oönskade bakterier och virus. Eftersom de eteriska oljorna även verkar på känslocentrum i hjärnan via doftsinnet, är RT också en mycket välgörande behandlingsform för att avhjälpa oro och stress och åstadkomma känslomässig läkning.


Flera behandlingar rekommenderas för optimalt resultat.