Regndroppsoljor

Sussies  Massage

Relax 

and

Feel good

Regndroppsoljor

Dessa oljor använder jag vid regndroppsmassagen

Valor:

En stärkande kombination av eteriska oljor (rosenträd, blå renfana, Frankincense, gran) som verkar både på det kroppsliga och det andliga planet. Valor har en balanserande inverkan på den fysiska kroppen och dess struktur.


Oregano:

Eterisk olja som har goda immunstärkande egenskaper och är en kraftfull antioxidant. Oregano-oljan är bland annat stärkande för luftvägarna.


Timjan:

Eterisk olja som ger antivirusstöd och hjälper till vid mental och fysisk trötthet efter sjukdom. Den är bra vid hosta och bronkit och ger energi vid stress och svaghet. En av de starkaste kända antioxidanterna och har en stärkande inverkan på bland annat immunförsvaret, luftvägarna, nervsystemet och matsmältningsystemet.


Basilika:

Eterisk olja som är bra mot magproblem, dåligt minne och mental trötthet. Den är avslappnande vid muskelkramp och hjälper vid inflammation. Basilika befrämjar också ett öppet sinnelag.


Cypress:

Eterisk olja som förbättrar blodcirkulationen, öppnar andningsvägarna, lindrar kramp och hjälper till vid svullna leder, åderbråck och celluliter.


Vintergröna:

Eterisk olja som är antiflammatorisk och smärtstillande. Bra för både ben, muskler och ledbesvär. Kan hjälpa vid ledgångsreumatism, reumatism samt tinnitus. Välgörande vid massage för att lindra spänningar i nacke, axlar och muskler, exempelvis efter fysisk träning.


Mejram:

Eterisk olja som är muskelavslappnande, lugnar andningsvägarna, lindrar kramp och migrän. Ger energi vid stress och svaghet.


Pepparmint:

Eterisk olja som är antiflammatorisk. Den är bra för nerver och kan hjälpa mot feber, illamående, huvudvärk och muskelvärk. Stimulerar cirkulationen, medvetandet och hjälper minnet. Pepparmint höjer och öppnar också känselsinnet.


Aroma Seiz:

En oljeblandning av basilika, cypress, mejram, lavendel och pepparmint. Avslappnande och lugnande. Lindrar spända, ömma, trötta och värkande muskler som resultat av sportskador, trötthet och stress.